BAB vzw, wie zijn wij?

De “Brugse Autonome Bierproevers VZW”, afgekort BAB VZW, is een confederatielid van de nationale bierproeversvereniging Zythos .
Aangezien wij een confederatielid zijn van Zythos zijn onze doelstellingen gelijklopend met deze van onze moedervereniging. 

Boven vlnr: Thomas Vandelanotte, Bart De Bruyne, Paul Vanneste, Eddy Geysen, Kurt Depaepe, Marc Vandepitte
Onderaan vlnr: Thom Rambour, Philip Lavens (niet op de foto: Tony Dauwens, Hildegard Lavens, Sofie Vandaele)

Doel

Het doel van de vereniging is het bewaren en bevorderen van de Belgische biercultuur in de meest ruime zin. Om haar doelstellingen te bereiken kan de vereniging onder andere (niet limitatieve lijst):

  1. Evenementen en projecten organiseren en/of stimuleren die het kenbaar maken van de Belgische bieren en smaken bevorderen.
  2. Onregelmatigheden ten overstaan van de consument met betrekking tot het Belgisch bier aanklagen.
  3. Streven naar erkenning van Belgisch bier als onderdeel van onze cultuur, brouwerijtraditie, levensstijl en gastronomie.
  4. Alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de realisatie van voorgaande doelstellingen.

De vereniging heeft geen winstdoelen. 

Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Ook de Brugs Autonome Bierproevers dienen zich in orde te stellen met de nieuwe regelgeving betreffende de privcay ook gekens als General Data Protection Regulation of de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Hier vindt u dan ook huidige privacyverklaring van de Brugse Autonome Bierproevers

deze pagina delen